Aanpassing logo Nieuwe Hollandse Waterlinie

21 juni 2018

Logo Nieuwe Hollandse Waterlinie

Het logo van de Nieuwe Hollandse Waterlinie is aangepast. Deze aanpassing is gedaan met het oog op samengaan tot één Werelderfgoed met de Stelling van Amsterdam met de overkoepelende naam ‘Hollandse Waterlinies’. Het woord ‘Nieuwe’ is in het logo toegevoegd om duidelijk te maken dat het om het deel ‘Nieuwe Hollandse Waterlinie’ gaat.

Aanpassing naam beleidswebsite NHW

Een andere aanpassing is de naam van de beleidswebsite NHW.  Deze heet voortaan: Programma Nieuwe Hollandse Waterlinie. U kunt voor vragen over het programma van de Nieuwe Hollandse Waterlinie op deze website terecht. Op deze website kunt u ook het aangepaste logo downloaden.

Homepage beleidswebsite

Publieksactiviteiten NHW

Ook zetten we in op bekendheid van de Nieuwe Hollandse Waterlinie onder het grote publiek. Daarom is de publiekswebsite www.nieuwehollandsewaterlinie.nl gelanceerd. Hier vindt u activiteiten, evenementen en routes van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Social media NHW

Op social media is de Nieuwe Hollandse Waterlinie ook steeds actiever:

Twitter: https://twitter.com/Waterlinie_NHW

Facebook: https://www.facebook.com/Nieuwe-Hollandse-Waterlinie-913060525521659/

Instagram: https://www.instagram.com/nieuwehollandsewaterlinie/

Op Twitter delen we informatie over het programma en het UNESCO proces. Like ons op Facebook, dan krijgt u leuke tips over activiteiten die misschien wel bij u in de buurt zijn. En volg ons op Instagram voor de mooiste foto’s van forten en het prachtige Waterlinielandschap.