Beleef het landschap van de Hollandse Waterlinies

21 december 2021

Het themajaar Ode aan de Hollandse Waterlinies, onderdeel van het themajaar Ode aan het Landschap van het NBTC, loopt door in 2022. Tijdens activiteiten in het kader van Ode aan de Hollandse Waterlinies maak je kennis met de geheimen, verhalen en bijzondere objecten uit de Hollandse Waterlinies.

Afgelopen jaar hebben verschillende boswachters bezoekers meegenomen in de verhalen over de flora en fauna op onbekende plekken in de Hollandse Waterlinies tijdens de Fortensafari’s. Culinair hebben vele mensen mogen genieten tijdens het pop-up restaurant Sterk Water. Ook op de fiets en al wandelend hebben velen de verhalen van de Hollandse Waterlinies leren kennen tijdens de Hollandse Waterlinies Fietstour, de Waterlinie Wandeltochten en de Waterlinie Kunstroutes.

In 2022 komen een aantal van deze activiteiten terug. Ook de rondreizende tentoonstelling de Hollandse Waterlinies door een andere bril zal in 2022 op verschillende plekken te bezoeken zijn. Door alle beperkende corona maatregelen heeft het evenement We sluiten de Linies nog niet plaats kunnen vinden. Ook dat schuift door naar 2022. Hou voor data en actuele tijden de website en sociale media in de gaten. Wil je nu al genieten van de bijzondere verhalen van de Hollandse Waterlinies? Luister dan thuis naar de 8D podcast Geheim Water.