Nieuwe voorzitter gemeenschappelijk orgaan benoemd en nieuw hoofd sitebureau Hollandse Waterlinies gezocht

6 juli 2022

 

Zowel gedeputeerde en voorzitter van het gemeenschappelijk orgaan, gedeputeerde Zita Pels van de provincie Noord-Holland als hoofd sitebureau Mieke Verhees zijn na de gemeenteraadsverkiezingen wethouder geworden en hebben daardoor de Hollandse Waterlinies verlaten.

Rosan Kocken

Vervanging voor Zita Pels was snel gevonden in de persoon van Rosan Kocken. Zij zal ook de rol van voorzitter van het gemeenschappelijk orgaan overnemen. Rosan Kocken groeide op in Heerhugowaard en verhuisde voor haar studie Rechten aan de Vrije Universiteit naar Amsterdam. Zij woont daar sindsdien en inmiddels met haar gezin. Rosan werkte ruim 10 jaar als advocaat, waarvan het grootste deel in haar eigen strafrechtpraktijk in Haarlem. Sinds 2015 is zij als Statenlid van GroenLinks actief in de Noord-Hollandse provinciale politiek. Rosan Kocken gelooft dat de wereld, duurzamer, gezonder en inclusiever kan. Met haar werk bij de provincie wil ze daar aan bijdragen.

Vacature hoofd sitebureau Hollandse Waterlinies

Voor de functie van Mieke Verhees is nog geen vervanger. Tot en met 11 juli kunnen geïnteresseerden nog reageren op de vacature voor hoofd sitebureau.