Nieuwe publiekswebsite en folders

1 februari 2018

Homepage website NHW

Vol trots presenteren we de nieuwe publiekswebsite voor de Nieuwe Hollandse Waterlinie en de nieuwe folders. Met deze nieuwe producten kunnen we de bezoekers aan de Nieuwe Hollandse Waterlinie nog beter wegwijs maken in dit prachtige erfgoed.

Internationaal publiek

Uit onderzoek blijkt dat de Waterlinie ook steeds meer bezoekers uit onze buurlanden trekt. Om ook die bezoekers beter te kunnen informeren zijn de folders naast het Nederlands en Engels ook in het Duits en Frans beschikbaar. De website is nu alleen nog in het Nederlands, maar zal ook in de komende twee maanden in de andere drie talen beschikbaar komen. Voor beleidsinformatie over het programma Nieuwe Hollandse Waterlinie kunt u nog steeds terecht op www.hollandsewaterlinie.nl.

Bekijk deze korte video die bezoekers naar de Waterlinie en de nieuwe website trekt.

Materialen aanvragen

Stichting Liniebreed Ondernemen zorgt voor de verspreiding van de folders naar alle fortondernemers in de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Ben je geen fortondernemer maar wil je wel graag gebruik maken van dit foldermateriaal? Dan kun je een mailtje sturen aan: info@liniebreed.nl met een verzoek om folders met de gewenste aantallen erbij.

Bekijk de nieuwe folders.