Levende verhalen over het linielandschap

13 maart 2017

V6 is een project om het linielandschap van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en Stelling van Amsterdam tot leven te wekken door lokale initiatieven van burgers te stimuleren.

V6 staat voor: vertellen, verhalen, verbinden, verdienen, vrijwilligers, (werk)verzetten. Het idee is om op een nieuwe manier ‘bottom-up’, gedragen door een community van belangstellenden, kleine projecten te realiseren. V6 stimuleert mensen met belangstelling voor het linielandschap en haar verhalen en die de bereidheid tonen hier actief mee aan de slag te gaan. In overleg met de provincie Utrecht zijn drie pilotgebieden gekozen om deze opzet te testen: gemeente De Ronde Venen, Laagraven en het eiland van Schalkwijk (gemeente Houten).

De verhalen worden gebundeld op de website If then is now. V6 is ook te volgen op Linkedin, Twitter en Facebook. Heb je zelf een suggestie of een verhaal over het Linielandschap? Neem contact op met Bas Kreuger: bas@kreugerinkultuur.nl (06-47768450) of Menno Heling: menno@ifthenisnow.nl  (06-31974866).