Duik de geschiedenis in

Het Bier en Appelsap Waterlinie boekje

| Eva Bleeker

Bier en Appelsap, het platform vol tips voor ouders, heeft een speciaal boekje uitgebracht in het teken van de Hollandse Waterlinies rond Utrecht en het Gooi. Er is ontzettend veel leuks te beleven in ons prachtige, groene gebied vol historie. Met dit boekje weet je waar je moet zijn!

Leuk voor ouders en kids in Utrecht en het Gooi

Bier en Appelsap heeft alle forten, vestingen en andere plekken in het boekje bezocht en gecheckt. Op welke forten is het leuk voor ouders en kids? Kun je er iets van leren en is er ook wat lekkers te verkrijgen? waar zijn de speurtochten en is er in de buurt ook nog wat leuks te doen? De Hollandse Waterlinies zijn maar liefst 200 kilometer lang, maar in dit boekje wordt gefocust op de regio Utrecht en het Gooi. 

Bekijk hier wat er in het hele gebied te beleven is

Waar is het boekje te vinden?

Het Bier en Appelsap Waterlinieboekje krijg je gratis bij de bestelling van het Bier en Appelsap Lekker op Pad boek. Ook kun je het gratis meenemen bij verschillende forten, horecaplekken in de regio en VVV's in het Waterliniegebied. O.a. Fort Vechten, Vroeg, Theehuis Rijnauwen, De Veldkeuken, Caatja aan de Lek, Fort Asperen, Geofort, Bij de Fortwachter, Hajé Linielanding, Restaurant Rustwat, Fort Everdingen, Fort aan de Klop, Fort de Gagel en Pancake in the Park bieden het boekje aan. 

Bestel het 'Bier en Appelsap Lekker op Pad' boek.

Dit boekje is gemaakt in samenwerking met het Pact van Ruigenhoek, de partners van de Hollandse Waterlinies in de provincie Utrecht. 

Bron: bierenappelsap.nl